Kompania Elteknik sh.p.k është një kompani shqiptare e themeluar në vitin 1995 që operon në fushën e inxhinierisë elektrike, elektronike dhe telekomunikacionit. Aktivitetet e kompanisë përfshijnë projektimin, implementimin ...
më shumë...
Ekipi ynë dinamik ka më shumë se 15 vjet që merr pjesë me zgjidhje kreative, inteligjente dhe profesionale në interpretimin e projekteve të përmasava të ndryshme. Asnjë projekt nuk është shumë i vogël ose shumë i madh...
më shumë...
Elteknik dallohet për dedikimin e veçantë ndaj klientëve. Kjo demonstrohet më së miri në shërbimet e ofruara të cilat janë gjithmonë të një cilësie mjaft të lartë. Shërbimet tona përfshijnë një gamë të gjerë fush...
më shumë...