SPITALI ZONJA E KËSHILLIT TË MIRË – ZBATIMI I SISTEMEVE BMS DHE ACCESS CONTROL

Viti: 2021

Klient: Spitali Zonja e Këshillit të Mirë

Elteknik ka realizuar zbatimin e sistemeve BMS dhe Kontrollit të Aksesit për Spitalin Zonja e Këshillit të Mirë në Tiranë.

Shërbimet e ofruara nga Elteknik për këtë projekt përfshijnë

Zbatimin e:

  • Sistemit BMS
  • Sistemit të Kontrollit të Aksesit