HOTEL MELIA – SAN PIETRO RESORT – PROJEKTIMI I SISTEMEVE ELEKTRIKE

Viti: 2019-2020

Klient: Concord Investment

Elteknik ka realizuar projektimin e sistemeve elektrike për Hotel Melia në San Pietro Resort në Gjirin e Lalzit, Shqipëri. Hotel Melia është një hotel me 5 yje në Gjirin e Lalzit me kapacitet total prej 478 dhomash i linjës ndërkombëtare të hoteleve Melia. Projekti përfshin dhe hapësira të tjera shërbimi ku përfshihen salla konferencash, restorante, bare, qëndër SPA, pishina të brendshme dhe të jashtme, etj.

Shërbimet e ofruara nga Elteknik për këtë projekt përfshijnë

Projektimin:

 • Kabinave Elektrike, Transformatoreve dhe Celave te TM
 • Gjeneratoret dhe UPS
 • Panelet Kryesore te Furnizimit me Energji Elektrike dhe Panelet e Shpendarjes
 • Kanalinat dhe infrastrukturen per instalimet elektrike
 • Instalimet e Fuqise
 • Sistemin e Ndricimit
 • Rrjeti Data
 • Sistemet TV-SAT
 • Sistemin e Mbrojtjes Atmosferike
 • Sistemin e Ndricimit te Emergjences
 • Sistemin e Detektimit te Zjarrit
 • Sistemin e Detektimit te CO për Parkimin
 • Sistemin e Evakuimit me Ze dhe Njoftimeve Publike
 • Sistemin e Kontrollit te Aksesit
 • Sistemin e Monitorimit me Kamera
 • Sistemin BMS
 • Sistemin e Menaxhimit të Dhomave të Hotelit