GREEN COAST RESORT PALASË – PROJEKTIMI DHE IMPLEMENTIMI I SISTEMEVE ELEKTRIKE

Viti: 2017-2019

Klient: Mane TCI

Elteknik ka realizuar projektimin dhe implementimin e sistemeve elektrike për kompleksin e vilave Green Coast Resort në Palasë. Kompleksi përfshin mbi 200 vila private dhe një zonë rreth 200,000 m2 sipërfaqe totale në plazhin e Palasës në Rivierën Shqiptare. Projekti përfshin dhe shëtitoren me gjithë facilitetet ndihmëse të saj.
Shërbimet e ofruara nga Elteknik për këtë projekt përfshijnë
Projektimin dhe Implementimin:

  • Kabinave Elektrike, Transformatorëve dhe Çelave të TM
  • Panelet Kryesore të Furnizimit me Energji Elektrike dhe Panelet e Shpërndarjes
  • Infrastrukturën për instalimet elektrike
  • Instalimet e Fuqisë
  • Sistemin e Ndriçimit
  • Rrjeti Data IT dhe Telefoni
  • Sistemin e Mbrojtjes Atmosferike
  • Sistemet e Sigurisë