CINEPLEXX CINEMAS QTU TIRANË DHE PRIZREN – ZBATIMI I SISTEMEVE ELEKTRIKE

Viti: 2018-2019

Klient: LSG Group

Elteknik ka realizuar zbatimin e punimeve per sistemet elektrike për Cineplexx Cinemas në QTU, Tiranë, Shqipëri dhe për Cineplexx Cinemas në Prizren, Kosovë. Cineplexx janë rrjeti më i madh i kinemave në rajon dhe Elteknik ka bashkëpunuar për realizimin e punimeve elektrike të kinemave Cineplexx në Shqipëri dhe Kosovë.

Shërbimet e ofruara nga Elteknik për këtë projekt përfshijnë

Zbatimin e:

  • Panelet Kryesore te Furnizimit me Energji Elektrike dhe Panelet e Shpendarjes
  • Kanalinat dhe infrastrukturen per instalimet elektrike
  • Instalimet e Fuqise
  • Rrjeti Data
  • Sistemin e Ndricimit te Emergjences
  • Sistemin e Detektimit te Zjarrit
  • Sistemin Audio
  • Sistemin e Monitorimit me Kamera
  • Sistemin e Kontrollit të Aksesit