AIR ALBANIA STADIUM – IMPLEMENTIMI I PUNIMEVE PËR NËNSTACIONIN ELEKTRIK

Viti: Albstar

Klient: Albstar

Elteknik ka realizuar implementimin e punimeve për nënstacionin elektrik në Stadiumin Air Albania në Tiranë në 2019. Stadiumi i ri në Tiranë është ndërtuar për të shërbyer si një Arenë Kombëtare për Federatën Shqiptare të futbollit dhe është një stadium modern sipas standardeve të UEFA që përfshin përveç ambjenteve sportive edhe ambjente shërbimi, ambjente komerciale, zyra, hotel, parkim nëntokësor etj.
Shërbimet e ofruara nga Elteknik për këtë projekt përfshijnë

Implementimin e:

  • Punimeve për Nënstacionin Elektrik të stadiumit