Aktiviteti

Aktiviteti

Ekipi ynë dinamik ka më shumë se 15 vjet që merr pjesë me zgjidhje kreative, inteligjente dhe profesionale në interpretimin e projekteve të përmasava të ndryshme. Asnjë projekt nuk është shumë i vogël ose shumë i madh. Të gjitha projektet trajtohen nga ne me profesionalizëm duke ofruar zgjidhje të plota në fushën e inxhinierisë elektrike si projektim, zbatim, konsulencë, mirëmbajtje dhe furnizim materjalesh. Për më shumë informacion specifik mbi këto aktivitete klikoni menunë anësore.