Zgjidhje për Ndriçimin

Zgjidhje për Ndriçimin

Zgjidhjet tona për ndriçimin artificial janë funksionale, krijojnë atmosferë, harmonizojnë me ambientin, reduktojnë kostot e mirëmbajtjes dhe kursejnë energji. Portofoli ynë është i pasur me projekte te realizuara ndriçimi duke përfshirë qendra komerciale tregtare, zyra, rezidenca, spitale, parkingje, ambiente industriale etj.

 

  • Ndriçim funksional
  • Ndriçim emergjence & EXIT
  • Ndriçim dekorativ
  • Ndriçim i jashtëm
  • Ndriçim artistik