Mundësi Kontakti

Mundësi Kontakti

Na kontaktoni në:

Adresa: Rr. Mujo Ulqinaku, Pall. Teknoprojekt pranë Kishës Katolike, nr. 6/1, Tiranë, Shqipëri
Celular: +355 68 20 33 277
Email: elteknikshpk@elteknik.al

CAPTCHA
Kjo pyetje teston nëse ju jeni një vizitor njeri dhe parandalon spamet e gjerenuara automatikisht
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.